Μαλοτήρα
search
  • Μαλοτήρα
  • Μαλοτήρα
  • Μαλοτήρα
  • Μαλοτήρα
  • Μαλοτήρα
  • Μαλοτήρα
  • Μαλοτήρα

Βιολογική Μαλοτήρα

2,03 €
με ΦΠΑ

Η Μαλοτήρα ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά αρωματικά βότανα που συναντώνται αποκλειστικά στις όμορφες οροσειρές της Κρήτης. Η μαλοτήρα προσφέρει αρκετά διαφορετικά οφέλη στην υγεία μας, πολλά από τα οποία μας είναι γνωστά από την αρχαιότητα και τους τότε κατοίκους του νησιού. Στο tofillo, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα κρητικά προϊόντα μας. Τα βότανα καλλιεργούνται φυσικά, συλλέγονται με το χέρι και αφήνονται να στεγνώσουν φυσικά για να διατηρήσουν τις μοναδικές του ιδιότητες.

Μέγεθος: 5gr, 20gr

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Ποσότητα

100% secure payments
 

Ασφαλείς Συναλλαγές

  Παράδοση στην Ελλάδα: 5-7 εργ. ημέρες

Παράδοση εκτός Ελλάδας: 7-10 εργ. ημέρες

 

Πάντα στη διάθεσή σας

Η Μαλοτήρα ένα από τα πιο γνωστά και σημαντικά αρωματικά βότανα που συναντώνται αποκλειστικά στις όμορφες οροσειρές της Κρήτης. Η μαλοτήρα προσφέρει αρκετά διαφορετικά οφέλη στην υγεία μας, πολλά από τα οποία μας είναι γνωστά από την αρχαιότητα και τους τότε κατοίκους του νησιού. Πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν τη στενή σχέση μεταξύ πολύτιμων ουσιών που περιέχονται στο φυτό και τα πολλά οφέλη που προσφέρει για την καρδιά, το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΩΤΗΡΑ

Στο tofillo, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα κρητικά προϊόντα μας. Η Μαλοτήρα του tofillo είναι ένα προϊόν βιολογικής γεωργίας. Τα βότανα συλλέγονται με το χέρι και αφήνονται να στεγνώσουν φυσικά για να διατηρήσουν τις μοναδικές του ιδιότητες.

Απολαύστε το Τσάι του Βουνού ζεστό ή κρύο, άπο μόνο του ή σε συνδυασμό με Δίκταμο και Κρητικό Φασκόμηλο για πιο ευχαριστη γεύση


•  Προϊόν βιολογικής γεωργίας
•  Δεν περιέχει καφεΐνη
•  Πίνεται ζεστό ή κρύο
•  Συνδυάζεται θαυμάσια με Δίκταμο και Κρητικό Φασκόμηλο

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Συσκευασία: Εσωτερικά η Μαλοτήρα είναι τοποθετημένη σε σακουλάκι με zip κατάλληλο και πιστοποιημένο για τρόφιμα,  για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο αλλά και για τη διατήρηση των αρωμάτων της. Εξωτερικά χάρτινο κουτί με μικρό άνοιγμα για προστασία από το φως.

Συστατικά: Τσαϊ του βουνού (ολόκληρα ανθικα στελεχη)

Οδηγίες αποθήκευσης: Φυλασσεται σε ξηρό, δροσερό και σκοτεινό μέρος

Σχετικά με το Tofillo:

Είμαστε η Ρόδω και ο Νίκος.

Γεννηθήκαμε και ζούμε στα όμορφα Χανιά της Κρήτης. Η αγάπη μας για τη φύση, ο σεβασμός στη γη των παππούδων μας, η εκτίμηση όσων μας χάρισε η κρητική γη και η γνώση της δύναμης των βοτάνων που αυτή η γη τόσο απλόχερα μας προσφέρει, αποτελούν για εμάς οδηγό όσων προσπαθούμε να κάνουμε.

Παρατηρώντας ότι κάποιες συνήθειες και προϊόντα που βρίσκονται στην καθημερινή μας διατροφική κουλτούρα, ήταν άγνωστα στο ευρύτερο κοινό, σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση της παράδοσής μας και την επιστημονική τεχνογνωσία μας, για να δώσουμε πρόσβαση  στους πολύτιμους θησαυρούς της κρητικής γης σε όλους τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να οργανώσουμε την παραγωγή και την μεταποίηση ώστε να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σε όλα τα στάδια τα οποία ελέγχουμε οι ίδιοι. Επενδύοντας σε νέο ανθρώπινο δυναμικό και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες δημιουργήσαμε tofillo.

Το tofillo είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, tofillo είναι μία συλλογή βιολογικών κρητικών βοτάνων, tofillo είναι φυσικά βότανα και χόρτα της Μεσογείου, tofillo είναι βοτανικά μαγειρικά μείγματα.

Μάθετε Περισσότερα

A20009305
10 αντικείμενα
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.