η ιστορία μας

Η ιστορία μας

Το Delights of Crete αποτελεί μια εμπορική συνεργασία 4 εταιρειών που εδρεύουν ιστορικά στην Κρήτη. Οι τομείς δραστηριότητας μας περιλαμβάνουν: επεξεργασία ελαιόλαδο και παράγωγά του, δημητριακά, εσπεριδοειδή και γάλα.

Η ποικίλη εξειδίκευσή μας, καθώς και η μακρά ιστορία μας στο νησί, μας έδωσαν μεγάλη αγάπη και σεβασμό στα προϊόντα της Κρήτης. Ενώ οι μαγειρικοί θησαυροί του είναι πολλοί, η πραγματική τους αξία φαίνεται όταν συνδυάζονται. Η κρητική διατροφή και ο τρόπος ζωής έχουν αναγνωριστεί από τη διεθνή κοινότητα για τα πολλά οφέλη για την υγεία. Φυσικά μεταξύ των ντόπιων και των πολλών επισκεπτών που επισκέπτονται το νησί είναι καλά γνωστό ότι είναι επίσης μια πραγματική απόλαυση.

Μύλοι της Κρήτης S.A.

Ιδρύθηκε το 1927 στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη. Ιδιαίτερα εξειδικευμένο στην άλεση και την επεξεργασία ζωοτροφών: Oliveoleic Animal Feed. Οι παραγωγοί μιας μεγάλης γκάμας αλεύρων και μιγμάτων ψωμιού, με την επωνυμία Mills of Crete ΜύλοιΚρήτης.

A.B.E.A

Ιδρύθηκε το 1889, και βασιζόταν στην περιοχή "Νέα Χώρα" των Χανίων, ακριβώς έξω από το δυτικό τείχος της Παλιάς Πόλης. Επεξεργασίες και φιάλες ελαιόλαδο, από πυρηνέλαιο έως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και παραγωγός καλλυντικών με βάση την ελιά, με τις μάρκες ABEA και OLIVA.

ΒΙΟΧΥΜ

Ιδρύθηκε το 1957 στην καρδιά της σύγχρονης πόλης των Χανίων. Αποχυμωτής και επεξεργαστής εσπεριδοειδών που προέρχονται απο το δυτικό επίπεδο των Χανίων. Παράγει ζαχαρούχο χυμού με την επωνυμία BIOXYM και φρέσκο ​​χυμό με την επωνυμία Creta Fresh.

Vero Cretan

Ιδρύθηκε το 1999 στο δυτικό τμήμα του Ηρακλείου, πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης. Ειδικεύεται στο κατσικίσιο γάλα και στα παράγωγά του, μαζί με το αγελαδινό και το πρόβειο γάλα. Παράγει φρέσκο ​​κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα μαζί με γιαούρτι και τυριά.

Μύλοι Κρήτης

Ιδρύθηκε το 1927 στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη.

Ιδιαίτερα εξειδικευμένο στην άλεση και την επεξεργασία ζωοτροφών: Oliveoleic Animal Feed.

Οι παραγωγοί μιας μεγάλης γκάμας αλεύρων και μιγμάτων ψωμιού, με την επωνυμία Mills of Crete Μύλοι Κρήτης.

A.B.E.A

Ιδρύθηκε το 1889, και βασιζόταν στην περιοχή "Νέα Χώρα" των Χανίων, ακριβώς έξω από το δυτικό τείχος της Παλιάς Πόλης.

Επεξεργασίες και φιάλες ελαιόλαδο, από πυρηνέλαιο έως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και παραγωγός καλλυντικών με βάση την ελιά, με τις μάρκες ABEA και OLIVA.

ΒΙΟΧΥΜ

Ιδρύθηκε το 1957 στην καρδιά της σύγχρονης πόλης των Χανίων.

Αποχυμωτής και επεξεργαστής εσπεριδοειδών που προέρχονται απο το δυτικό επίπεδο των Χανίων.

Παράγει ζαχαρούχο χυμού με την επωνυμία BIOXYM και φρέσκο ​​χυμό με την επωνυμία Creta Fresh.

Vero Cretan

Ιδρύθηκε το 1999 στο δυτικό τμήμα του Ηρακλείου, πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης.

Ειδικεύεται στο κατσικίσιο γάλα και στα παράγωγά του, μαζί με το αγελαδινό και το πρόβειο γάλα. Παράγει φρέσκο ​​κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα μαζί με γιαούρτι και τυριά.

@delightsofcrete

Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο Instagram και στο Facebook για αποκλειστικές προσφορές, ειδήσεις, υπέροχες συνταγές και πολλά άλλα καλούδια!