Αλεύρια

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών στην Κρήτη και των σημαντικότερων μύλων στην Ελλάδα, με ημερήσια ικανότητα άλεσης 450 τόνων σιταριού και παραγωγικής ικανότητας 500 τόνων ημερησίως.

Οι σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν οδήγησαν στην παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας αλεύρων για οποιαδήποτε χρήση που καλύπτει τις τρέχουσες απαιτήσεις της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Σήμερα για τις ανάγκες των Επαγγελματιών παράγονται περισσότερα από 300 είδη αλεύρων. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί της εταιρείας μπορούν να αναπτύξουν μαζί με τους πελάτες, μίγματα αλεύρων αποκλειστικά για αυτούς.

Οι δραστηριότητες των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ επεκτείνονται στους ακόλουθους τομείς: Αλεύρι, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ροφήματα βρώμης, Ζωοτροφές και Βιοκαύσιμα. Επιπλέον, έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην εμπορική συνεργασία Delights of Crete.

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ κυκλοφόρησαν πρόσφατα δύο νέους τύπους αλεύρου: το Αλεύρι Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη (GI-48) & το αλεύρι από το δημητριακό Tritordeum.

Υπάρχουν 27 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 27

Ενεργά φίλτρα